Konačno: Karte za Srpska open puštene u prodaju

Ulaznice za Centralni teren za svaki pojedinačni dan biće dostupne za kupovinu po cijenama od 13 KM do 77 KM

03.04.2023. 17:40
  • Podijeli:
Srpska open-6419949eabb9a.webp Foto: ATP

Karte za dugo iščekivani Srpska open, teniski turnir iz ATP 250 serije koji će od 16. do 23. aprila biti održan u Banjaluci, puštene su u prodaju.

Od kada su organizatori najavili da prodaja počinje 3. aprila, zavladalo je ogromno interesovanje.

Ono je bilo veliko i ranije, mnogi su se raspitivali kako doći do dragocjenog parčeta hartije, a euforija je danas dostigla vrhunac.

Očekivano, s obzirom na to da u krajišku ljepoticu stiže najbolji teniser svih vremena Novak Đoković, trostuki grend slem prvak Sten Vavrinka, atraktivni Gael Monfils, elegantni Rišar Gaske

Impresivnu listu upotpunjuju prošlogodišnji pobjednik Andrej Rubljov, kontroverzni Fabio Fonjini, srpski aduti Miomir Kecmanović, Laslo Đere, Filip Krajinović, Dušan Lajović, zatim hrvatska uzdanica Borna Ćorić...

Biće to spektakl kakav se ne pamti na ovim krajevima.

"U nedjelju, 16.aprila na dan kvalifikacija ulaz će biti slobodan, pa će ljubitelji "bijelog sporta" moći da uživaju u mečevima, ali i da vide i najbolje tenisere na svijetu kako treniraju. Za sve one koji žele da budu dio ovog jedinstvenog događaja u ponudi su dva tipa karata - ulaznica za Centralni teren, sa kojom će imati pristup i ostalim terenima za mečeve - Grandstand i Court1, kao i FAN zoni, kao i posebna ulaznica za FAN zonu, koja će omogućiti i pristup terenima za mečeve - Grandstand i Court1. Studenti koji prilikom kupovine karte na prodajnom mestu pokažu indeks na uvid imaće popust od 20% odsto, dok će popust od 30% biti omogućen i djeci koja imaju manje od 10 godina, uz pokazanu đačku knjižicu", saopštili su organizatori.

Ulaznice za Centralni teren za svaki pojedinačni dan biće dostupne za kupovinu po cijenama od 13 KM do 77 KM. Karte za FAN zonu koštaće 5 KM.

Za više informacija o kartama, posjetite zvanični sajt Srpskaopen i Instagram profil.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()