Karlitosova replika: Ludo je to što je Novak rekao

"Vjerovatno je u pravu. Ali ne mislim na to. Misliću samo na to da sam Karlos Alkaraz, ali moguće da imam poneke kvalitete od svakog igrača"

17.07.2023. 12:29
  • Podijeli:
Karlos Alkaraz_PA AP Tanjug-64b50ea4c6fc7.webp Foto: PA / AP / Tanjug

Novak Đoković na sva zvona je nahvalio Karlosa Alkaraza poslije poraza u finalu Vimbldona, a sada je stigao Karlitosov odgovor. 

Srbin je rekao da mladi Španac u svojoj igri ima pomalo od njega, Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Naravno, novinari su morali da pitaju Karlitosa o toj izjavi.

Alkaraz je pokazao još jednom da će biti velika zvijezda svjetskog tenisa u narednih deset do 15 godina.

Osvojio je svoj drugi grend slem, a ima tek 20 godina i zaslužio pohvale sa svih strana.

"Ludo je to što je Novak rekao, iskreno. Ne znam, vjerovatno je u pravu. Ali ne mislim na to. Misliću samo na to da sam Karlos Alkaraz, ali moguće da imam poneke kvalitete od svakog igrača. Smatram da sam kompletan igrač. Imam dobre udarce, fizički sam jak, mentalno sam dovoljno jak u tim teškim situacijama", ocijenio je svjetski broj jedan.

Karlos na novoj ATP listi ima 880 bodova više od Đokovića.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()