Đoković otkrio ko će ove godine imati najbolju sezonu na šljaci

Očekivan odgovor

06.04.2024. 20:53
  • Podijeli:
novak djokovic - AP Photo Trevor Collens Tanjug-66057fb0dd47f.webp Foto: AP Photo/Trevor Collens/Tanjug

 

Najbolji teniser Novak Đoković u posljednje vrijeme nije imao najbolje rezultate, pošto je veoma rano ispao sa Mastersa u Indian Vellsu, dok u Miamiju nije ni igrao, te se sada priprema za turnir u Monte Carlu, koji će biti prvi u sezoni šljake.


U susret ovom Mastersu, Novak Đoković je odgovarao na pitanja za ATP Tour profil, gdje je jedno od prvih bilo posvećeno upravo sezoni šljake koja je na programu.

On je upitan - ko će biti najbolji igrač u ovom periodu, a iskreno je odmah odgovorio da misli da će to biti Carlos Alcaraz.

"Zašto, mislim da je očigledno sa njegovom istrajnošću. Ta podloga odgovara njegovoj igri, odrastao je na njoj. Da, mislim da će on biti najbolji", rekao je Novak Đoković, koji je potom rekao i da se nada da će Daniil Medvedev uspjeti da ponovi uspjeh iz prošle godine i osvoji novu titulu na šljaci.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()