Đoković ima velikih problema sa koljenom, izgubio i drugi set od Cerundola

Da li će najbolji teniser svijeta ispasti s Roland Garrosa

03.06.2024. 18:59
  • Podijeli:
nole reuters-665df642d0113.webp Foto: Reuters

Prvi reket svijeta Novak Đoković sjajno je započeo meč osmine finale Roland Garosa protiv Francisca Cerundola, ali je potom naišao na velike probleme.

Đoković se naime u drugom setu pri rezultatom 1:1 požalio na probleme sa koljenom zbog čega mu je ukazana i medicinska pomoć.

U nekloliko puta Đoković se žalio na poteškoće, a prema timu je uzvikivao “Ispalo je iz ležišta”.

Nole je uspio nastaviti meč, ali uz evidentne probleme i mučenje na terenu. Zbog toga mu je Argentinac oduzeo i treći set trenutno vodi 2:1.

Pobjednik ovog duela snage će odmjeriti sa boljim iz susreta Fritz – Ruud.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()