Đoković angažovao novog trenera uoči nastupa na drugom Grand Slamu sezone

Đoković je u Ženevi bio bez trenera, a uoči nastupa na drugom Grand Slamu sezone, angažovao je i pojačanje u stručnom štabu

27.05.2024. 12:45
  • Podijeli:
novak đoković, 21 maj 2024 - profimedia (2)-664e2cf4c4bc7.webp Foto: Profimedia

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković neće na ovogodišnjem Roland Garrosu sarađivati sa Nenadom Zimonjićem koji ga je pratio u Monte Carlu i Madridu.

Đoković je u Ženevi bio bez trenera, a uoči nastupa na drugom Grand Slamu sezone, angažovao je i pojačanje u stručnom štabu.

Tako će se njegovom trenerskom timu pridružiti dugogodišnji trener u TC "Novak" Boris Bošnjaković koji će se baviti striktno teniskim stvarima, kako na treninzima i na mečevima, tako i u analizi rivala.

Bošnjaković je već prema pisanjima srbijanskih medija jučer sletio u Pariz i predstavljat će pojačanje za Đokovićev trenerski staff.

Inače, Bošnjaković i Đoković su veliki prijatelji, a koliko Novak cijeni svog novog trenera pokazuje i to što mu je dodijelio ulogu glavnog trenera u svojoj teniskoj akademiji u Beogradu.

Sada je pred njim daleko zahtjevniji zadatak jer Novak u Parizu želi osvojiti 25. Grand Slam titulu i tako da se dodatno udalji pratiteljima.

Đoković će, inače, u prvom kolu igrati protiv domaćeg takmičara Pierre-Huguesa Herberta, a njihov meč je na rasporedu u utorak.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()