Davis cup: Đere donio Srbiji vođstvo protiv Španije

Laslo Đere savldao Alberta Ramosa Vinjolasa sa 2:0 (6:4, 6:4)

15.09.2023. 17:13
  • Podijeli:
Laslo Đere 2-650474285ad79.webp Foto: Reuters

Srpski teniser Laslo Đere pobijedio je danas španskog tenisera Alberta Ramosa Vinjolasa sa 2:0 (6:4, 6:4) i tako Srbiji donio vođstvo u meču drugog kola grupe C Dejvis kupa.

Meč je trajao sat vremena i 26 minuta.

U prvom setu Đere je lako došao do brejka u petom gemu i tako odredio tempo igre.

U drugom setu je uz dosta muka uspeo da oduzme servis protivniku u sedmom gemu i nakon toga sigurno servira do kraja drugog seta.

Naredni meč igraju Novak Đoković i Alehandro Davidovič Fokina od 17 časova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()