Čilić se oglasio se bolnice: Neće me biti neko vrijeme

Propušta prvi Grand Slam sezone

20.01.2023. 18:49
  • Podijeli:
marin_cilic - twitter-63cad423ca221.webp Foto: Twitter

Hrvatski teniser Marin Čilić propustio je Australian Open, a razlog izostanka bili su zdravstveni problemi. Sada se teniser porijeklom iz Međugorja javio iz bolnice nakon operacije.

"Nekoliko je ovo izazovnih sedmica za početak 2023. godine. Nakon konsultacije s nekolicinom specijalista, donio sam tešku odluku i obavio operativni zahvat na koljenu, koji se činio najboljom opcijom za dugoročno saniranje povrede. Hvala Bogu, sve je prošlo u redu, kao što smo se nadali", napisao je Čilić pa dodao:

"Nažalost, ovo znači da ću neko vrijeme provesti izvan terena, ali s druge strane, imat ću više vremena koje će provesti kod kuće s mojom porodicom. Osjećam se pozitivno i ne mogu dočekati da se vratim natrag na teren. No, sada je sav moj fokus usmjeren na odmor i oporavak. Hvala vam svima na lijepim željama, jedva čekam vidjeti vas na Touru."

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()