Beker: Na Ju Es openu očekujem vrhunac sezone

"Mislim da imamo novog kralja koji je zbacio starog u veoma uzbudljivom finalu"

19.07.2023. 08:30
  • Podijeli:
Boris Beker-63c15eaa8f7db.webp Foto: Profimedia

Borsi Beker, nekadašnji trener Novaka Đokovića, bio je gost "Skaj Sport Italija" i komentarisao je rezultat finala Vimbldona koje je pripalo Karlosu Alkarazu.

Nijemac je, kao igrač, tri puta osvojio Vimbldon, a trijumf Španca protiv Novaka u pet setova je objasnio ovim riječima:

"Mislim da imamo novog kralja koji je zbacio starog u veoma uzbudljivom finalu. Poslije prvog seta mislio sam da će Novak pobijediti, ali je Karlos poslije drugog nastavio svoju igru. Ovo je veliki udar za Đokovića, sigurno nije očekivao da će izgubiti. Bilo je iznenađenje za njega možda što je pobijedio u Parizu, kao i sada što je izgubio u Londonu".

Beker se dotakao i budućnosti Novaka Đokovića.

"Sada će morati da razgovara sa porodicom i timom i vidjećemo šta će biti. Ima 36 godina, ali je i dalje u formi. Poenta nije u godinama, već u motivaciji. Poslije mastersa koji slijede, sva pažnja će mu biti usmjerena na Ju Es open gdje sve očekuje vrhunac sezone. Alkaraz će u Njujorku biti favorit", smatra Beker.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()