Vjetar odložio letove na Planici

Dopuste li vremenski uslovi, koji su veoma važni za takmičenje u letovima, letači će u subotu u Planici imati dvostruki program

31.03.2023. 20:44
  • Podijeli:
Planica skakaonica vjetar foto profimedia-642729e36d0c3.webp Foto: Profimedia

Prvo od dva pojedinačna takmičenja u završnici Svjetskog kupa u skijaškim skokovima na Planici, odloženo je.

Takmičenje koje je trebalo da se održi u petak na čuvenoj slovenačkoj skakonici odloženo je za subotu ujutru, zbog prejakog vetra.

Vođstvo takmičenja je prvo otkazalo probnu seriju, potom je u nekoliko navrata odlagan početak takmičenja, da bi na kraju organizatori odlučili da pretposljednje takmičenje u Svjetskom kupu ove sezone odlože za subotu, u 8.45, na razočaranje oko 11.500 gledalaca koji su se okupili oko legendarne skakaonice.

Dopuste li vremenski uslovi, koji su veoma važni za takmičenje u letovima, letači će u subotu u Planici imati dvostruki program.

Naime, osim pojedinačne borbe za bodove u Svjetskom kupu, na rasporedu je i timsko takmičenje koje se boduje za Kup nacija.

Svjetski kup bi trebao da bude završen nedjeljnim pojedinačnim takmičenjem, u 10 sati.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()