Trener zagrebačke Mladosti posvetio titulu djevojčici ubijenoj na Vračaru

Ratko Peris pobjedu posvetio ćerki Dragana Kobiljskog

07.05.2023. 18:32
  • Podijeli:
Ratko Peris foto Davor Javorovic:PIXSELL-6457d278a7336.webp Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Odbojkaši zagrebačke Mladosti odbranili su titulu šampiona Hrvatske pobjedom u neizvjesnoj seriji protiv Murse.

Potom je trener HAOK Mladosti Ratko Peris iskazao veliki gest tako što je tu pobjedu i trofej posvetio ćerki svog prijatelja i bivšeg odbojkaša i trenera Dragana Kobiljskog, piše B92.

Djevojčica je stradala u masakru na Vračaru u kojem je učenik sedmog razreda K. K. pobio osmoro djece i školskog čuvara, ranio šestoro učenika i nastavnicu istorije.

"Za to treniramo, za to krvarimo. Preokrenuli smo, ko će biti srećniji nego mi", rekao je Peris za HRT, pa nastavio:

"Htio bih samo da posvetim ovu pobjedu Emi Kobiljski, ćerki mog velikog prijatelja Dragana Kobiljskog, koja je ubijena u Beogradu u školi. Tako da njoj posvećujem ovu veliku pobjedu".

https://www.instagram.com/p/Cr0I2dPLC9i/?utm_source=ig_web_copy_link

Dragan Kobiljski je u karijeri igrao za Partizan, trenirao Crvenu zvezdu, a trenutno je zaposlen u Zalauu u Rumuniji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()