Preminuo sportista, imao samo 18 godina: Nije dočekao da predstavlja svoju zemlju na OI

Osamnaestogodišnjak, poznat i kao Džej Džej, umro je u Faleloi, u Tongi, u subotu (15. juna) dok je vozio kajt.

17.06.2024. 22:24
  • Podijeli:
Džekson Džejms Rajs-66708d93574ae.webp Foto: INSTAGRAM

Džekson Džejms Rajs, reprezentativac Tonge u kajtu, preminuo je u 18. godini samo mjesec dana pred početak Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je trebalo da predstavlja svoju zemlju.

Porodica Džeksona Džejmsa Rajsa potvrdila je da je preminuo samo nekoliko nedjelja prije nego što je svojim nastupom ušao u istoriju, navodi Sportal.

Očekivalo se da će Rajs predstavljati Tongu na Olimpijskim igrama u Parizu u Francuskoj sa 18 godina.


Prošao je kvalifikacije u i trebalo je da bude prvi Bijelac koji će predstavljati malu naciju na Olimpijskim igrama, prenosi CBS.

Osamnaestogodišnjak, poznat i kao Džej Džej, umro je u Faleloi, u Tongi, u subotu (15. juna) dok je vozio kajt.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()