Ponosno grabe ka tituli šampiona: BK Slavija položio je novi ispit

Sjajno izdanje večeras je imao i Luka Veljović koji je jednoglasnom odlukom sudija došao do pobjede nad Momčilom Janjićem u kategoriji do 63.5 kilogram

14.04.2024. 21:05
  • Podijeli:
BK Slavija Banjaluka-661c28fd658cf.webp Foto: UNA

Bokseri Slavije nezaustavljivo grabe ka šampionskoj tituli u Bokserskoj ligi Srbije, a u duplom kolu održanom u Banjaluci pod parolom "Dani grada, dani Marijana Beneša" stigli su i do druge pobjede.

Nakon trijumfa nad ekipom Naissusa, večeras je u ringu dvorane "Obilićevo" pao i šampion Regionalne lige iz prošle sezone ekipa Novog Pazara ukupnim rezultatom 10:4.

Leo Cvitanović i Gal Šepic donijeli su prevagu i svojim pobjedama trasirali su put ka novoj pobjedi. Leo je jednoglasno savladao Džejlana Toskića u kategoriji do 71 kilograma, a sudije nisu imale dilemu ni u dvoboju između Gala Šepica i Aleksandra Šerifovića u kategoriji do 75 kilograma.

"Velika pobjeda za nas. Novi Pazar je pokazao da je kvalitetna ekipa, ali i mi smo pokazali da imamo ekipu koja može da osvoji šampionsku titulu ove sezone. Pružili smo odlično izdanje u ringu, i u petak,  i večeras, i zasluženo smo ostvarili nove pobjede u Bokserskoj ligi Srbije. Hvala banjalučkoj publici koja nam je i ovaj put dala vjetar u leđa.", poručio je Leo Cvitanović.

Sjajno izdanje večeras je imao i Luka Veljović koji je jednoglasnom odlukom sudija došao do pobjede nad Momčilom Janjićem u kategoriji do 63.5 kilograma.

"Prezadovoljan sam zbog nove ekipne, ali i zbog svoje pobjede. Smatram da smo publici priuštili odličan boks, a moram da se zahvalim svima koji si bili na tribnama. Svojim navijanjem dali su mi snagu više. Nastavljamo dalje. Želimo titulu." poručio je Veljović.

BK Slavija položio je novi ispit, i u ringu, i van njega.

Duplo kolo Bokserske lige Srbije pod parolom "Dani grada, dani Marijana Beneša" besprijekorno je organizovano, a rezultatski cilj je ostvaren.

"Obje pobjede želimo da posvetimo Marijanu Benešu i ovo je još jedan dokaz da ga Banjaluka nije i nikada neće zaboraviti. Moramo da budemo prezadovoljni. U ringu smo pokazali sav svoj kvalitet i nastavljamo da jurišamo ka tituli." rekao je Dalibor Petković, predsjednik BK Slavija.

Rezultati:

Do 57 kilograma: Mihajlo Đekić - Luka Miailović, jednoglasno pobjeda Miailović

Do 63.5 kilograma: Luka Veljović - Momčilo Janjić, jednoglasno pobjeda Veljović

Do 67 kilograma: Aljaž Šircelj nije imao protivnika, pobjeda za Slaviju

Do 71 kilograma: Leo Cvitanović - Džejlan Toskić, jednoglasno pobjeda Cvitanović

Do 75 kilograma: Gal Šepic - Aleksandar Šerifović, jednoglasno pobjeda Šepic

Do 80 kilograma: Vuk Mičić - Ahmed Maurić, jednoglasno pobjeda Maurić

Do 92 kilograma: Aljaž Ban - Miladin Kostić, jednoglasno pobjeda Ban
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()