Odbojkaški savez BiH nije kaznio Ivanu Radović

Pitanje Ivane Radović niti bilo čega u vezi sa njom niko nije razmatrao niti o tome odlučivao, kaže predsjednik OS BiH Milutin Popović

03.03.2023. 17:41
  • Podijeli:
Milutin Popovic-6402232c21c37.webp Foto: Foto: UNA

Ivana Radović, odbojkašica Gacka i bivša repreznativka Bosne i Hercegovine nedavno je objavila fotografiju sa srpskim nacionalnim obilježjima i podignuta tri prsta.

Ovo je izazvalo burne reakcije u Federaciji BiH, a Odbojkaški savez BiH još uvijek nije razmatrao njen “slučaj”.

Iako su se pojavile informacije da je Radovićeva zbog svog postupka izbačena iz reprezentacije, predsjednik Odbojkaškog saveza BiH Milutin Popović demantovao je da je pomenuta odbojkašica kažnjena.  

- Pitanje Ivane Radović niti bilo čega u vezi sa njom niko nije razmatrao niti o tome odlučivao. Ona je prošle godine nastupila u CEV Zlatnoj ligi, poslije toga nije učestvovala u pripremama za Evropsko prvenstvo,  niti je učestvovala u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a svoje odsustvo nije ničim opravdala. Time je prošle godine sama dovela u pitanje svoj status – rekao je predsjednik OS BiH Milutin Popović.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()