Ne pokušavajte ovo kod kuće: Usyk pokazao bizaran način treniranja i demonstirao nevjerovatnu snagu

Na jednom od posljednjih treninga je demonstrirao nevjerovatnu fizičku snagu te je bacao i hvatao "kettlebell" kao da su male igračke

10.01.2024. 08:40
  • Podijeli:
Oleksandr Usyk_trening_foto_Instagram-659d3522c6fd5.webp Foto: Instagram/usykaa

Oleksandr Usyk naporno trenira za meč stoljeća protiv Tysona Furyja koji je zakazan za sredinu februara u Saudijskoj Arabiji.

Na jednom od posljednjih treninga je demonstrirao nevjerovatnu fizičku snagu te je bacao i hvatao "kettlebell" kao da su male igračke.

Meč stoljeća je zakazan za 17. februar u Rijadu u Saudijskoj Arabiji, a u kojoj će pobjednik po prvi put nakon 1999. godine i Lennoxa Lewisa objediniti sve bokserske titule teške kategorije na jednom mjestu i s pravom se moći nazvati prvakom svijeta.

Usyk je svoju jedinu borbu u 2023. godini odradio 27. augusta u Wroclawu u Poljskoj, nokautiravši Daniela Duboisa u devetoj rundi.

Pobijedio je Anthonyja Joshuu dvaput i sada će imati priliku postati prvak svijeta ukoliko savlada "Kralja cigana".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()