Naoružajte se strpljenjem: Obustave saobraćaja zbog biciklističke trke

Evo gdje su planirane obustave saobraćaja

21.04.2023. 09:33
  • Podijeli:
biciklisticka_utrka_foto_biciklistickiSavezBiH-642eacc3b13bb.webp Foto: Biciklistički savez Bosne i Hercegovine

Obustave saobraćaja zbog prolaska učesnika biciklističke trke "Beograd-Banjaluka" za danas su planirane u Doboju i Prijedoru, a sutra na području Novog Grada, Kostajnice i Kozarske Dubice.

Iz Policijske uprave Doboj su naveli da će od 11.00 do 13.00 časova biti zatvorene dobojske ulice, a do 12.00 dijelovi ulica Svetog Save /ispred "Konzuma"/ i Kneza Lazara /ispred Hotela "Park"/.

Trka počinje u 12.00 časova i odvijaće se ulicama Svetog Save, Kralja Aleksandra, dio Nemanjine ulice, magistralnim putem - trasa Doboj–Bare i auto-putem "9. januar"-petlja Kostajnica.

Iz Policijske uprave Prijedor su naveli da će sukcesivna obustava saobraćaja biti od 14.00 do 16.00 časova na dionici magistralnog puta Verići-Prijedor, a sutra od 11.30 do 14.30 časova na dionici magistralnog puta Novi Grad-Kostajnica-Kozarska Dubica-Draksenić.

Na području Prijedora danas od 7.00 do 17.00 časova potpuno će biti obustavljen saobraćaj u ulicama Akademika Jovana Raškovića, Miloša Obrenovića i Zanatskoj.

Privremeno će od 14.30 do 17.00 časova do obustave dolaziti u ulicama Akademika Jovana Raškovića, Nikole Pašića, Svetosavska, Uskočka, Miloša Obilića, Žarka Zgonjanina, Vojvode Putnika, preko nadvožnjaka u naselju Pećani do raskrsnice sa magistralnim putem Prijedor-Novi Grad, te dijelom Ulice 29. novembra do kružnog toka.

U Novom Gradu sutra će od 8.00 do 14.00 časova biti obustavljen saobraćaj u ulicama Miće Šurlana, Miloša Obilića i Petra Pecije, a od 12.00 časova do prolaska učenika u ulicama Miće Šurlana, Miloša Obilića, Kej Vojvode Stepe, Petra Kočića, Karađorđa Petrovića i NJegoševa.

Privemene obustave u Kozarskoj Dubici sutra će biti od 12.00 do 14.00 časova u ulicama Trg narodnih heroja, Svetosavska, Dubičkih boraca, Kneza Mihajla, Mladena Stojanovića i Preobraženjska.

Obje policije uprave pozvale su učesnike u saobraćaju na strpljenje i da koriste alternativne pravce kako bi se izbjeglo stvaranje gužvi u saobraćaju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()