Lana Pudar narednih dana lovi novu medalju za Bosnu i Hercegovinu

Učestvuje na posljednjoj stanici Svjetskog kupa

19.10.2023. 19:40
  • Podijeli:
lana_pudar - anadolija 22-639d8b81e770f.webp Foto: Anadolija

Najbolja bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar u naredn tri dana nastupit će na posljednjoj stanici Svjetskog kupa.

U periodu od 20. do 22.10. Mostarka će uzeti učešće takmičenju u Budimpešti.

“I treća stanica Svjetskog kupa okupila je najbolje plivačice i plivače iz cijelog svijeta, što znači da će Lana imati još jednu odličnu i veoma jaku provjeru na samom početku nove plivačke sezone”, poručili su iz Laninog matičnog PK Orka Mostar.

Lana svoju prvu utrku ima sutra u jutarnjim kvalifikacijama discipline 200m delfin, a utrka je na programu od 10:36.

Svi bez sumnje očekuju da mostarska sirena neće imati problem za plasman u novo finale i eventualnu borbu za medalju na još jednom plivačkom takmičenju na najvišem nivou.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()