Hrvatski rukometaš uhapšen zbog nasilja u porodici

hrvatskom dresu osvojio je dva svjetska srebra, evropsko srebro i bronzu i olimpijsku bronzu 2012. godine

23.09.2023. 22:50
  • Podijeli:
denis buntic pik szeged-650f49f408465.webp Foto: Pick Szeged

Denis Buntić, bivši hrvatski rukometni reprezentativac, uhapšen je zbog nasilja u porodici i posjedovanja oružja koje mu je policija pronašla u kući.

„Osumnjičeni D.B. priveden je zbog kaznenog djela nasilje u porodici i nedozvoljenog držanje oružja i eksplozivnih stvari. Pritvor je podnesen zbog opasnosti od uticaja na svjedoke i opasnosti da će ponoviti kaznena djela“ , potvrđeno je iz Tužilaštva Županije Zapadnohercegovačke.

Nekadašnji rukometaš i hrvatski reprezentativac ispitan je u subotu kada je podnesen Prijedlog za određivanje pritvora jer je fizički napao suprugu i nanio joj povrede. Napad se dogodio u petak u Ljubuškom, a policija je pretresom njegove kuće pronašla veću količinu oružja, između ostalog – automatske puške, zolje i municiju.

Denis Buntić se od reprezentativne karijere oprostio 2018. godine. U hrvatskom dresu osvojio je dva svjetska srebra, evropsko srebro i bronzu i olimpijsku bronzu 2012. godine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()