Bivši NFL igrač preminuo u 36. godini nakon tragične nesreće na gradilištu

Imao je otok na mozgu i kičmenoj moždini, kao i potpunu paralizu desne ruke i ispod struka

06.09.2023. 11:45
  • Podijeli:
Mike Williams_foto_TW-64f8389bde95e.webp Foto: Twitter/@darealmike_dub

Bivši NFL igrač Mike Williams preminuo je u 36. godini od povreda koje je zadobio u tragičnoj nesreći na gradilištu.

Williams je posljednjih sedmica radio na gradilištu gdje je doživio fatalnu nesreću nakon što je na njega, navodno, pala čelična greda i tako napravila ogromnu povedu glave.

Imao je otok na mozgu i kičmenoj moždini, kao i potpunu paralizu desne ruke i ispod struka.

Ljekari su ga u nedjelju stavili u indukovanu komu i pokušali ga probuditi, a naknadno je objavljeno da je ipak podlegao povredama.

Williams je tokom pet godina u NFL-u igrao za Tampa Bay Buccaneers, Buffalo Bills i Kansas City Chiefs, a karijeru je završio prije sedam godina.

Ukupno je zaradio 11,8 miliona dolara, uglavnom u Chiefsima koji su ga draftovali 2010. godine i dali mu četvorogodišnji ugovor.

Međutim, ni u jednom od NFL klubova nije ostavio utisak kao što je to bilo na koledžu Syracuse, tako da je ostao bez ugovora i morao je da potraži novu karijeru.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()