Novi trener Liverpula sve iznenadio: Učim od Đokovića, pomaže mi

Slot je sa velikim uspjehom predvodio Fejenord sa kojim je osvojio i šampionsku titulu u sezoni 2022/2023, a u Engleskoj ga očekuje veliki posao.

21.06.2024. 10:52
  • Podijeli:
Arne Slot-646f30f56be95.webp Foto: AP Photo/Alessandra Tarantino/Tanjug

Novi trener Liverpula, Arne Slot, oduševljen je srpskim teniserom Novakom Đokovićem, u kom pronalazi veliku inspiraciju.

Iskusni stručnjak je otkrio kako uči od osvajača 24 gren slem titule.

“Naravno ne taktički, jer je riječ o drugim sportovima, ali to kako se u nekim od njih ovladava mentalnom stranom, može da vam pomogne. I ponekad to koristim na timskim sastancima prije utakmice. Koristio sam primjere iz biciklizma, ili momenata sa Rolan Garosa gde smo vidjeli kako Đoković dobija veoma težak meč. To je jedan od njegovih kvaliteta, da može da dobije meč kada mu ne ide najbolje, on opet uspije nekako da nađe put da pobijedi. To su primjeri koje možete da date igračima. Ali da budemo jasni, uglavnom pričamo o fudbalu i neće biti mnogo situacija da se priča o drugim sportovima. Ponekad to koristim, kad mislim da je potrebno”, kaže Slot.


Slot je sa velikim uspjehom predvodio Fejenord sa kojim je osvojio i šampionsku titulu u sezoni 2022/2023, a u Engleskoj ga očekuje veliki posao.

Era Jirgena Klopa je završena, ostaje da se vidi kako će se Holanđanin snaći u novom klubu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()