Zvezda pokradena: Mirotić iz "auta" pogodio za produžetak

Semafor je pokazivao 94:99 nakon produžetka do kojeg ne bi ni došlo da sudije nisu napravile veliki previd, oštetivši tako srpske i jadranske prvake

30.12.2022. 22:12
  • Podijeli:
Nikola MIrotić_Euroleague-63af504b64512.webp Foto: Euroleague

Košarkaši Crvene zvezde skupo su prodali kožu favorizovanoj Barseloni u utakmici 16. kola Evrolige u kojoj su pokradeni.

Semafor je pokazivao 94:99 nakon produžetka do kojeg ne bi ni došlo da sudije nisu napravile veliki previd, oštetivši tako srpske i jadranske prvake.

U zadnjem minutu regularnog toka autsajder je vodio 84:81, a favorit krenuo u posljednji napad.

Lopta je došla do Nikole Mirotića koji je šutno sa više od osam metara i - pogodio.

No, nakon što je dobio loptu desnom nogom je nagazio aut liniju. Arbitri su ostali nijemi i Barsin as je odveo duel u dodatnih pet minuta u kojim su Katalonci slavili na suvi kvalitet i iskustvo.

Pomalo je nevjerovatno da u košarkaškoj eri u kojoj se neke bezazlene situacije na parketu provjeravaju po nekoliko minuta djelioci pravde ne pregledaju situaciju koja direktno odlučuje o pobjedniku.

Niko, doduše, iz tabora poraženih nije vidio šta se desilo, s obzirom na to da se situacija dogodila na suprotnoj strani od klupe.

Ali, i da jeste, eventualna žalba ne bi mogla ništa da promijeni jer je četa Duška Ivanovića do tog trenutka već iskoristila pravo jedne video provjere po meču.

Tako su Crveno-bijeli upisali osmi poraz i predstoji im velika borba za plasman u plej-of društva najboljih.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()