Veliko srce Jusufa Nurkića: Donirao teren djeci u Ruandi

"Posjetio sam Ruandu kao turista. Samo tri dana. Nije dugo, ali ostat će mi u sjećanju cijeli život! Ova planeta treba više mira i ljubavi"

24.09.2022. 17:45
  • Podijeli:
nurkic_ruanda - twitter-1664034307938.webp Foto: Twitter

Reprezentativni centar BiH i košarkaš Portlanda Jusuf Nurkić ovih dana posjetio je Ruandu.

Tom prilikom je djeci u gradu Musanze donirao košarkaški teren.

"Posjetio sam Ruandu kao turista. Samo tri dana. Nije dugo, ali ostat će mi u sjećanju cijeli život! Veoma sam sretan zbog ovog projekta. Donirao sam košarkaški teren za djecu i ljude u dvije škole u gradu Musanze, selo Kinigi. Ova planeta treba više mira i ljubavi", poručio je Nurkić.

Podsjetimo, prije nekoliko dana naš košarkaš je obradovao i Svetlanu iz Vlasenice tako što joj je donirao stolariju za kuću.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()