Veliko priznanje za bh. košarkaša: Jedan od najboljih skakača u ABA ligi ikada

Košarkaši Studentskog Centra poraženi su jučer u 7. kolu košarkaške ABA lige u Čačku od domaćeg Borca, a na kraju je rezultat glasio 87:76

11.11.2023. 14:18
  • Podijeli:
Kenan_Kamenjas_foto_KSBiH-1668336590218.webp Foto: KS BiH

Kenan Kamenjaš jučer je odigrao sjajnu partiju u dresu Studentskog Centra.

Košarkaši Studentskog Centra poraženi su jučer u 7. kolu košarkaške ABA lige u Čačku od domaćeg Borca, a na kraju je rezultat glasio 87:76.

Ipak, i pored poraza njegove ekipe sjajan u crnogorskom timu bio je reprezentativac Bosne i Hercegovine Kenan Kamenjaš.

Skupivši 20 skokova u utakmici u Čačku, Kenan Kamenjaš je izjednačio 4. najbolji učinak svih vremena u skokovima svih vremena u historiji AdmiralBet ABA lige.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()