Večeras dobijamo novog šampiona Evrope: Srbin sudi finale Evrolige

Košarkaši Reala brane titulu u Evroligi, a ovo takmičenje su do sada osvajali 11. puta. Panatinaikos je šest puta bio šampion Evrope.

26.05.2024. 18:35
  • Podijeli:
ilija belošević, 15 feb 2020 - Antonio Ahel ATAImages-6642253b80299.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Srbin Ilija Belošević, Portugalac Fernando Roča i Mehdi Difala iz Francuske sudiće večerašnje finale završnog turnira košarkaške Evrolige između Reala i Panatinaikosa, saopšteno je na zvaničnom sajtu takmičenja.

Utakmica između Reala i Panatinaikosa biće odigrana večeras od 20 sati u “Uber areni” u Berlinu.

Košarkaši Reala brane titulu u Evroligi, a ovo takmičenje su do sada osvajali 11. puta. Panatinaikos je šest puta bio šampion Evrope.

Utakmica za treće mjesto na F4 Evrolige biće odigrana danas od 17 časova, a sastaće se Olimpijakos i Fenerbahče. Ovaj meč sudiće Srbin Uroš Nikolić, Hrvat Sreten Radović i Karlos Peruđa iz Španije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()