Skroman učinak Nurkića, Portland ponovo poražen

Philadelphija u dramatičnom finišu stigla do pobjede

11.03.2023. 07:46
  • Podijeli:
jusuf nurkic - reuters-639abc881d13f.webp Foto: Reuters

Košarkaši Portlanda poraženi su u dramatičnom meču od Philadelphije u gostima rezultatom 120:119.

Nurkić i društvu su u većem dijelu susreta imali prednost, koja je u jednom momentu iznosila i čak 15 poena, ali se košarkaši Philadelphije nisu predavali, te ponajviše zahvaljujući sjajnoj odbrani nisu dopustili Portlandu da se rezultatski još više odlijepi.

Kada su dobili šansu u finišu meča, uspjeli su anulirati prednost i na kraju u dramatičnom finišu doći do pobjede.

Jusuf Nurkić je na parketu proveo nešto više od 25 minuta i ostvario je solidan učinak. Ubacio je 11 poena, te dodao po pet skokova i asistencija.

Kod Philadelphije poslovično je najbolji bio E,mbiid koji je koji je ubacio 39 poena uz sedam skokova i četiri asistencije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()