Prvo pa poraz: Rasel i Mihailović rafalom rastužili Laktaše

Junaci meča bili su aduti Rasel i Mihailović, koji su "izrešetali" domaćine. Kombinovano su postigli čak 67 koševa, od čega 13 trojki

01.10.2022. 17:57
  • Podijeli:
Deron Rasel_KK Igokea-1664639632031.webp Foto: KK Igokea

Košarkaši Igokee porazom su počeli novu sezonu ABA lige.

Učenici Dragana Bajića su na domaćoj premijeri poraženi od Mornara rezultatom 83:91 (19:21, 28:26, 19:23, 17:31).

Apsolutni junaci meča bili su aduti Barana Deron Rasel i Vladimir Mihailović, koji su, prije svega, dalekometnom paljbom, "izrešetali" domaćine. Kombinovano su postigli čak 67 koševa (41 + 26) od čega 13 trojki.

Na njihovu igru Aleksandrovčani večeras nisu uspjeli da nađu rješenje.

Kod domaćih, Mario Nakić je postigao 16, a Nikola Tanasković 15 koševa.

"Moram čestitai ekipi Mornara na zasluženoj pobjedi. Ono što se moglo vidjeti je dva suprotna poluvremena. Prvo gdje smo igrali dobro, pogotovo defanzivno i drugo gdje smo izgubili prednost. Mnogo faktora je uticalo da se ovako večeras desi. Ne tražim alibi, ali zadnja tri dana smo radili sa sedam igrača. Najbitnije je da pokušamo osposobiti sve košarkaše, da uđu u trenažni proces i da mi kao tim sveukupno uđemo u dobru formu i da bilježimo dobre rezultate", ocijenio je trener Bajić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()