Promjene u Denveru: Jokić mora da se oprosti sa dva saigrača

Igrač Denvera više neće biti ni Kentavijus Koldvel Poup, koji je odbio da produži saradnju vrijednu 15,4 miliona dolara.

28.06.2024. 09:08
  • Podijeli:
nikola jokić, 4 maj 2024 - profimedia-66373e03ba4cc.webp Foto: Profimedia

Ekipa Denver Nagetsa i Nikola Jokić će ovog ljeta doživeti i tektonske promjene, pošto su odlučili da se oproste od dvojice veoma važnih igrača.


To su Redži Džekson koji je trejdovan u Šarlot, te je Kentavijus Kaldvel Poup odbio da produži ugovor.

Odlučio je Denver da pošalje Redžija Džeksona u Šarlot, a umjesto njega će dobiti tri pika druge runde, iako je on bio standardan igrača Nagetsa.

Tokom prethodne sezone je učestvovao na 82 utakmice, a u tom periodu je imao prosjek od 10,2 poena po meču, te 3,8 asistencija i 1,9 skokova kao rezerva. Ipak, nije Džekson jedini.

Igrač Denvera više neće biti ni Kentavijus Koldvel Poup, koji je odbio da produži saradnju vrijednu 15,4 miliona dolara.

Međutim, dobre vijesti su te da Denver planira da zadrži Džamala Mareja, kome će najvjerovatnije ponuditi maksimalni ugovor.

I Redži Džekson i Kentavijus Kaldvel Poup su bili izuzetno važni šrafovi u ekipi Majka Melouna u pohodu na titulu 2023. godine

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()