Posebna poruka! Jović se na dirljiv način oprostio od trenera

Jović je na svojim patikama imao i jednu posebnu poruku upućenu upravo preminulom treneru.

20.01.2024. 11:16
  • Podijeli:
Nikola Jović-659d081af0535.webp Foto: AP Photo/Marta Lavandier/Tanjug

U NBA ligi je u protekloj noći viđen jedan derbi u kom su koplja ukrstile ekipe Majami Hita i Atlanta Hoksa, odnosno, Nikola Jović i Bogdan Bogdanović, a gdje je pobjedu odnio bivši košarkaš Partizana - 109:108, a samu utakmicu je obilježio i jedan poseban detalj.

Nedavno je košarkaški svijet pogodila vijest o smrti Dejana Milojevića, mladog srpskog trenera koji je preminuo u 46. godini nakon posljedica srčanog udara koji ga je iznenada zadesio u jednom restoranu u Solt Lejk Sitiju. Ova vijest je ostavila mnoge da tuguju, dok brojni košarkaši traže načine da mu iskažu počast.

Jović je na svojim patikama imao i jednu posebnu poruku upućenu upravo preminulom treneru.

Jović je na svojoj patici ispisao "Deki" uz malo nacrtano srce, kako bi se i još jednom oprostio od njega.

Potez za svako poštovanje, prenosi Telegraf.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()