Pogledajte novu tetovažu mlade NBA zvijezde. Prekrio je njome cijela leđa

Dok se oporavlja od povrede

02.05.2024. 12:02
  • Podijeli:
Lamelo Ball x- com-66335d5930683.webp Foto: X-com

Lamelo Ball, mlada zvijezda Charlotte Hornetsa i NBA lige, odavno već odmara nakon što njegova ekipa nije uspjela izboriti doigravanje za titulu.

Hornetsi su osnovni dio sezone završili uz omjer od 21 pobjede i 61 poraza i ostali na 13. poziciji ljestvice 15. klubova Istočne konferencije. To znači i da 22-godišnji Ball ima slobodnog vremena.

Tačnije, Ball vremena ima još od januara kada je odigrao svoju posljednju utakmicu sezone prekinute povredom zgloba. S istom je povredom problema imao i u prethodnoj sezoni pa je u posljednje dvije skupio tek 58 utakmica. Ovu je odigrao uz prosjeke od 23.9 koševa, 5.1 skoka i 8.0 asistencija. Pretprošle godine prvi je put nastupio na All-Star utakmici.

Sad su društvenim mrežama počele kružiti fotografije Ballovog ukrašavanja tijela tetovažama. Sljedeću sezonu dočekat će s jednom velikom koja prekriva cijela leđa i ruke.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()