Petrović osudio napade u Zadru: Divljački potezi koji nanose štetu klubu

On je u jednoj rečenici oštro osudio događaj od subote uveče i istakao da je ovaj skandal nanio veliku štetu Zadru, u cjelini

12.11.2023. 16:43
  • Podijeli:
Aco Petrovic-641ad5c059db5.webp Foto: Profimedia

Region bruji o huliganskom incidentu u Zadru, prilikom kog su napadnuti član Upravnog odbora KK Crvena zvezda i njegov prijatelj, kao i dvojica srpskih novinara

Reakcije stižu sa svih strana, nizala su se saopštenja, a stigao je i komentar bivšeg stratega Zadra i proslavljenog hrvatskog košarkaša i trenera, Aleksandra Ace Petrovića.

On je u jednoj rečenici oštro osudio događaj od subote uveče i istakao da je ovaj skandal nanio veliku štetu Zadru, u cjelini.

- Nevjerovatno je koliko jedan divljački ispad može nanijeti štete klubu, gradu, sportu, u ovom slučaju košarci’ – napisao je Petrović na Tviteru, prenosi B92.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()