Partizan vs CSKA: Spektakl na otvorenom!

Košarkaši Galatasaraja savladali su Hapoel (99:89) u meču za treće mjesto.

10.09.2023. 18:47
  • Podijeli:
finale Internacionalnog turnira-64fdf2c9732a3.webp Foto: UNA

Na centralnom terenu Nacionalnog teniskog centra u Banjaluci sve je spremno za veliko finale Internacionalnog košarkaškog turnira u čast obilježavanja 50 godina Košarkaškog kluba 'Igokea m:tel'.

U finalu se sastaju Partizan i CSKA, a i danas se na tribinama očekuje veliki broj gledalaca.

Podsjetimo, košarkaši Galatasaraja savladali su Hapoel (99:89) u meču za treće mjesto.

Nešto ranije Turk Telekoma osvojio je peto mjesto pobjedom nad ekipom Igokee rezultatom 69:64.

Prilikom izlaska na zagrijavanje igrači Partizana i CSKA ispraćeni su aplauzima.

Finalni duel prati i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u društvu ambasadora Ruske Federacije u BiH Igora Kalabuhova i predsjednika Narodne skupštine Srpske Nenada Stevandića.

 

Obje ekipe, i "Partizan" i "CSKA" u finale su došle poslije dvije pobjede - "crno-bijeli" su bili bolji od "Hapoela" i "Turk Telekoma", dok je "CSKA" savladao "Igokeu" i "Galatasaraj".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()