Partizan razbio CSKA i osvojio Internacionalni turnir u Banjaluci

"Crno-bijeli" su u velikom finalu savladali CSKA iz Moskve 74:54

10.09.2023. 20:58
  • Podijeli:
Partizan Internacionalni turnir-64fe13827a5b6.webp Foto: UNA

Košarkaši Partizana pobjednici su Internacionalnog košarkaškog turnira, koji se igrao povodom 50 godina postojanja KK Igokea.

"Crno-bijeli" su u velikom finalu savladali CSKA iz Moskve rezultatom 74:54. Po četvrtinama je bilo: 20:19, 13:7, 22:17, 19:11.

Vodili su izabranici trenera Željka Obradovića tokom svih 40 minuta, i ovaj turnir završavaju sa maksimalnim učinkom, od tri pobjede.

Najefikasniji na meču bio je igrač CSKA Ware koji je ubacio 21 poena, dok su Smailagić i Dozier postigli po 13 za Partizan. 

Pobjednički pehar ekipi Partizana uručio je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Dodik je zahvalio organizatorima koji su uspjeli da okupe ljubitelje košarke.

"Uživali smo u sportu i druženju. Sve čestitke `Partizanu`", rekao je Dodik u obraćanju.

Podsjećamo, do finala ove dvije ekipe došle su poslije dvije pobjede. "Crno-bijeli" su bili bolji od Hapoela i Turk Telekoma, dok je CSKA savladao Igokeu i Galatasaraj.


 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()