Partizan ispratio još trojicu košarkaša

Košarkaši Mateuš Ponitka, Frenk Kaminski i Pi-Džej Doužer nisu više igrači Partizana

30.06.2024. 16:09
  • Podijeli:
partizan_vs_zvezda_kls_05062024_05062024_0076 foto dusan milenkovic kk partizan kk crvena zvezda derbi kls-6660e4128351a.webp Foto: Dušan Milenković/ATA Images

 Košarkaši Mateuš Ponitka, Frenk Kaminski i Pi-Džej Doužer nisu više igrači Partizana, saopštio je danas beogradski klub.

Kako je Partizan naveo njima su istekli ugovori, klub im je poželio sreću u nastavku karijere.

Ponitka je prošle sezone bilježio 2,4 poena, 2,2 skoka i 0,7 asistencija po utakmici u Evroligi. U ABA ligi prosječno je imao 6,2 poena, 3 skoka i 2 asistencije po utakmici.

Doužer je u Evroligi imao 9,2 poena, 3 skoka, 3,1 asistenciju i 1,9 ukradenih lopti po utakmici. U ABA ligi bilježio je 8,2 poena, 2,7 skokova i 3,4 asistencije po utakmici.

Kaminski je prošle sezone u Evroligi bilježio 8,9 poena, 3,4 skoka i 1,6 asistencija. U ABA ligi je imao učinak od 10,1 poena, 3,4 skoka i 1,2 asistencije.

Partizan su prethodno napustili Kevin Panter, Zek Ledej i Alen Smailagić, a u klub su došli Vanja Marinković, Gabrijel Lundberg i Frank Entilikina, prenosi tanjug.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()