Nurkić se fotografisao ispod slike Dražena Petrovića, opisom je oduševio hrvatsku javnost

Nurkić će još neko vrijeme provesti u Hrvatskoj, a u Dubrovniku će 29. jula vjenčati s dugogodišnjom partnericom Eminom

30.06.2023. 21:20
  • Podijeli:
jusuf-nurkic-profimedia.jpg

Košarkaš Portland Trail Blazersa i reprezentacije Bosne i Hercegovine Jusuf Nurkić trenutno nalazi se na odmoru u Hrvatskoj gdje je oduševio tamošnju javnost.

Bosanskohercegovački centar se odmara u Šibeniku, a tamo ujedno i brusi formu za narednu sezonu.

Povremeno trenira u dvorani Baldekin gdje se fotografisao ispod dresova i slike Dražena Petrovića, a fotografiju je podijelio na društvenim mrežama uz opis: "Život leti Kapetane".

Nurkić će još neko vrijeme provesti u Hrvatskoj, a u Dubrovniku će 29. jula vjenčati s dugogodišnjom partnericom Eminom.

Osim "životnih obaveza" očekuju ga i one reprezentativne. Nurkić se sa ostatkom bh. tima učestvovati na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre.

Košarkaški Zmajevi će igrati u grupi sa Portugalom, Poljskom i Mađarskom. Mečevi se igraju od 13. do 16. augusta ove godine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()