Nova simultanka Jokića: Ponovo dominirao, ovaj put protiv Clevelanda

Igrao se košarke

01.04.2024. 07:35
  • Podijeli:
nikola jokic reuters-660a4358939b4.webp Foto: Reuters

Košarkaši Denver Nuggetsa prekinuli su niz od dva uzastopna poraza i savaldali ekipu Cleveland Cavaliersa u okviru NBA lige sa 130:101.

Novu fantastičnu partiju za Nuggetse pružio je najbolji igrač današnjice Nikola Jokić upisavši novi triple-double.

Jokić je na terenu za Nuggetse proveo skoro 35 minuta, a za to vrijeme upisao je 26 poena, uhvatio 18 skokova i podijelio 16 asistencija.

Pratio ga je Kntavious Caldwell-Pope sa 22, dok su Reggie Jackson i Michael Porter Jr. ubacili po 19.

U timu Cavaliersa istakao se Evan Mobley sa 23, dok je Jarrett Allen ubacio 19 poena.

Denver ne nakon 75 odigranih mečeva u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta 3. na tabeli Zapada sa omjerom 52:23, dok je Cleveland 4. na Istoku sa omjerom 45:30.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()