Nevjerovatan rezultat: Košarkašice izgubile od Njemačke 105 razlike

U timu Norveške nije bilo dvocifrenih, što je nekako i očekivano kad vidite broj ubačenih poena

15.08.2023. 09:50
  • Podijeli:
Norveska_Njemacka_kosarka_foto_FIBA Cropped-64da6c9c70574.webp Foto: FIBA

Nevjerovatan rezultat viđen je na Evropskom prvenstvu za mlade košarkašice starosti do 16 godina, odnosno u B diviziji ovog takmičenja.

Naime, reprezentacija Njemačke uspjela je da savlada selekciju Norveške sa nevjerovatnih +105, a rezultat po četvrtinama je posebno za čuđenje - 131:26.

Naime, poslije prve četvrtine koja je koliko-toliko i izgledala ravnopravno, mada su i tu Njemice već stekle +9 (20:11), sve ostale dioncie bile su dominantno riješene u korist selekcije iz Zemlje pancera.

Druga četvrtina bila je posebno impresivna. Nemačka je slavila sa 50:3 (?!), a isti broj poena Norvežanke su dale i u narednom kvartalu, dakle samo tri, ali su Njemice bile malo više blagonaklone i zaustavile se na 27 poena.

I u četvrtoj četvrtini su Njemice stvorile +25, pošto su dobile taj period igre sa 34:9.

Štaviše, Njemačka je imala čak osam dvocifrenih košarkašica. Tu je očigledno i djevojka sa srpskim korijenima, Marija Ilić koja je dala 16 poena, koliko je ubacila i Klara Bilefeld. Pratile su ih Linke i Šulce sa 14, Eser sa 13, Ajh sa 12, Kolesnik sa 11, te Šole sa 10.

U timu Norveške nije bilo dvocifrenih, što je nekako i očekivano kad vidite broj ubačenih poena.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()