Nestvarni Butler uništio Buckse i zakazao duel protiv Knicksa

Malo vrijedi Giannisu Antetokounmpu, jednom od kandidata za MVP prsten, što je postigao 38 poena uz 20 skokova

27.04.2023. 07:37
  • Podijeli:
jimmy buttler - reuters usa today sport-644a0934472ab.webp Foto: Reuters/USA Today Sports

Košarkaši Miamija su postali šesti tim u historiji koji je s osmog mjesta izbacio prvoplasiranu ekipu.

Posljednji put se to desilo kada je Milwaukee Bucks 2012. godine izbacio Chicago Bullse. Osmi tim Istoka, uspio je da eliminiše najbolji klub tokom ligaškog dijela sezone sa 128:126.

Heat je tako izborio megdan sa New York Knicksima koji su savladali Cleveland Cavalierse. Najbolji u pobjedničkoj ekipi bio je Butler 42 poena, a Adebayo je dodao 20.

Malo vrijedi Giannisu Antetokounmpu, jednom od kandidata za MVP prsten, što je postigao 38 poena uz 20 skokova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()