Nema sreće: Avramović opet povrijeđen

U situaciji u kojoj je, uprkos činjenici da je zbog krvarenja morao da napusti teren, faul je dosuđen Aleksi Avramoviću

22.11.2023. 16:01
  • Podijeli:
Tan2023-10-2619121446_1 aleksa avramovic foto strahinja aćimović-653abdec2b9ca.webp Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Neprijatnu scenu vidjeli smo u prvom poluvremenu meča u Stožicama između Cedevita Olimpije i Partizana, pošto je nakon udarca Jake Klobučara povredu nosa doživio Aleksa Avramović.

U situaciji u kojoj je, uprkos činjenici da je zbog krvarenja morao da napusti teren, faul je dosuđen Aleksi Avramoviću.

Uslijedilo je obilno krvarenje iz nosa reprezentativca Srbije i plejmejkera Partizana, te je zbog toga morao da napusti parket nešto ranije prije završetka prvog poluvremena.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()