Ne ide bez odbrane: Igokea lako pala u Holonu

Ključ ubjedljivog poraza je jasan - loša odbrana. Kada primite 103 poena, jasno je da ste defanzivno podbacili

04.01.2023. 21:59
  • Podijeli:
Hapoel - Igokea_FIBA-63b5e710eeb81.webp Foto: FIBA

Košarkaši Igokee nisu uspjeli da naprave iznenađenje u prvom meču plej-ina Lige šampiona.

Igosi su poklekli u Holonu, gdje su prilično lako položili oružje pred domaćim Hapoelom.

Nakon 40 minuta košarke tokom kojih se za sve pitao samo jedan tim, semafor je pokazivao 103:79 (22:27, 35:20, 25:18, 21:14).

Ključ ubjedljivog poraza je jasan - loša odbrana. Kada primite 103 poena, jasno je da ste defanzivno podbacili.

Istina, četa Dragana Bajića je u prvih deset minuta nagovijestila da u Izrael nije došla sa bijelom zastavom. Odigrali je sjajno napadački i na prvi predah otišla sa pet koraka prednosti, 27:22.

Nažalost, poslije toga se igra raspala, prije svega u odbrani. Gost je u drugom petiodu primio čak 35 koševa, u trećem 25 i već tada je bilo jasno da od brejka nema ništa.

Igokea, koja je prošla godine stala u istoj fazi takmičenja, moraće kud i kamo bolje da odigra pod svojim košem ukoliko u revanšu u Laktašima (utorak, 18.30 časova) želi do izjednačenja i majstorice.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()