Nakon tri sezone: Još jedan košarkaš napušta Partizan

Sa italijanskim klubom će potpisati dvogodišnji ugovor.

21.06.2024. 15:16
  • Podijeli:
Zek Ledej-6569cbc232067.webp Foto: Rade Prelić/Tanjug

Ovo je ljeto velikih promjena i bolnih rezova u Partizan Mozzart Betu.

Nakon neuspješne sezone na svim frontovima, donijeta je odluka da se tim rekonstruiše i da klub napuste nosioci igre. Poslije kapiten Kevina Pantera, danas je Partizan Mozzart Bet zvanično napustio i drugi lider ekipe Zek Ledej.

“Poslije tri sezone u crno-bijelom, Zek Ledej ovog leta odlazi iz KK Partizan. Čovjek koji je ostavio veliki trag i postao miljenik navijača Partizana, postigao je sa klubom sporazum na osnovu kojeg će im se putevi razići. Baš kao i Kevin kapiten, Zek Ledej ostaje zauvijek dio crno-bijele porodice!”, navodi se u Partizanovoj poruci na društvenim mrežama.


Ledej se vraća u Olimpiju iz Milana iz koje je u leto 2021. i došao u Partizan. Sa italijanskim klubom će potpisati dvogodišnji ugovor.

Podsjetimo, Partizan cu ovog ljeta pored Pantera i Ledeja već napustili Pi Džej Doužer, Frenk Kaminski, Savo Drezgić i Đorđije Jovanović kojima su istekli ugovori. Od pojačanja su zvanično stigli Vanja Marinković, Frenk Ntilikina i Ife Lundberg. Pod ugovorima su još i Aleksa Avramović, Balša Koprivica i Bruno Kaboklo, a vidićemo kakva sudbina čeka Danila Anđušića, Mateuša Ponitku i Uroša.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()