Nakon sjajne partije u Beogradu: Hezonja MVP kola Evrolige

Podsjetimo, do kraja regularnog dijela Evrolige ostale su još tri runde

23.03.2024. 14:20
  • Podijeli:
Mario Hezonja-659905974513b.webp Foto: TANJUG/ STR/ nr

Košarkaši Reala i Efesa, Mario Hezonja i Elajdža Brajant, podijelili su nagradu za najkorisnijeg igrača (MVP) 31. kola Evrolige, saopšteno je danas na sajtu takmičenja.

Situacija koja se viđa često u Evroligi. Odigrano je 31. kola najjačeg takmičenja Starog kontinenta, a nagradu za najboljeg pojedinca kola podijelila su dvojica igrača, Mario Hezonja i Elajdža Brajant.

Hezonja je priznanje zaradio nakon sjajne partije u pobjedi Reala protiv Partizana (88:76). Hrvat je bio ubjedljivo najbolji igrač u Areni, sipao je sa svih strana, a duel sa crno-bijelima je završio sa 25 poena, uz pet ubačenih trojki, a imao je i šest skokova i četiri asistencije za 33 indeksna poena.

Isti indeks imao je i Elajdža Brajant, bek Anadolu Efesa. Amerikanac je u pobjedi turskog tima nad Albom (85:84) postigao 24 poena i imao pet skokova i četiri asistencije, što mu je takođe bilo dovoljno za indeks 33, pa je prvi put u karijeri osvojio ovo priznanje.

Podsjetimo, do kraja regularnog dijela Evrolige ostale su još tri runde. Real Madrid je na prvom mjestu na tabeli sa učinkom 25-6 i sa obezbijeđenim prvim mjestom pred plej-of, dok je Efes na 12. mjestu, sa skorom 14-17, a do samog kraja će tim iz Istanbula voditi borbu za desetu poziciju i mjesto u plej-inu, prenosi Sportal.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()