Loša vijest za Zvezdu: Mirotić u Monaku ili Milanu

"Nikola nam je dao mnogo, ali pokušavamo da ubijedimo njegovog agenta da će, ako ode u Monako ili Milano, dobiti dobru platu"

12.07.2023. 11:43
  • Podijeli:
Nikola Mirotić_Profimedia-64ae70e34cd0c.webp Foto: Profimedia

Predsjednik Barselone Đoan Laporta "ohladio" je navijače Crvene zvezde koji priželjkuju dolazak Nikola Mirotića na Mali Kalemegdan.

Španac crnogorskih korijena ima važeći ugovor sa Kataloncima koji žele da raskinu saradnju.

Pregovori dvije strane su u toku, ali ne idu baš najbolje.

No, realno je očekivati da će kad-tad dogovoriti i da će iskusni košarkaš sa bogatim NBA iskustvom promijeniti sredinu.

Mirotić je uvijek u superlativima govorio o Zvezdi i Delijama.

Armija navijača se nada da će ga to privući u crveno-bijeli tabor.

Ali, Laporta čini se barata malo drugačijim informacijama, odnosno, vidi ga u Francuskoj ili Italiji.

"Mirotić nije otišao, to nije riješen problem, veoma je ozbiljna stvar. Ugovor je napravljen u prošlosti i mi smo ga naslijedili i on je neodrživ. Nikola nam je dao mnogo, ali pokušavamo da ubijedimo njegovog agenta da će, ako ode u Monako ili Milano, dobiti dobru platu", rekao je Laporta.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()