Lesor: Radujem se što ću u Panatinaikosu igrati sa Slukasom

Lesor je prije nekoliko nedjelja došao u Panatinaikos iz Partizana, dok je Slukas stigao iz Olimpijakosa

10.07.2023. 07:17
  • Podijeli:
Tan2023-05-2222075323_5 matijas lesor jadranka ilic-649bf51e7e6da.webp Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Košarkaš Panatinaikosa Matijas Lesor izjavio je da se raduje što će u klubu iz Atine igrati sa Kostasom Slukasom, koji je nedavno potpisao trogodišnji ugovor sa vicešampionom Grčke, prenosi Basketnjuz.

Lesor je prije nekoliko nedjelja došao u Panatinaikos iz Partizana, dok je Slukas stigao iz Olimpijakosa.

"Slukas je jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji. Radujem se što ću igrati sa njim. Znam da će on mnogo da pomogne meni i timu da pobjeđujemo u narednoj sezoni", rekao je Lesor za Kosmot TV.

"Slukas je dokazao da je pobjednik. On je šest puta igrao na Fajnal foru Evrolige. Veoma je važno što smo potpisali ugovor sa njim", dodao je bivši košarkaš Partizana.

Panatinaikos će u narednoj sezoni da trenira Ergin Ataman.

"On je sjajan trener. On je najuspješniji trener u posljednjih pet godina u Evroligi. Ataman je trener koji zna kako se pobjeđuje, došao je ovdje jer je gladan novih izazova", istakao je Lesor.

Grčki mediji podsjećaju da je francuski košarkaš u Beogradu imao veliku podršku navijača Partizana. Lesor je dodao da se nada da će u Atini imati sličan odnos i sa pristalicama Panatinaikosa.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()