Legendarni hrvatski košarkaš: Operisan Toni Kukoč

Nije poznat razlog odlaska u bolnicu

07.10.2023. 08:59
  • Podijeli:
Toni Kukoč-6520fc0dab0a0.webp Foto: Društvene mreže

Legendarni hrvatski košarkaš i bivši reprezentativac Jugoslavije, Toni Kukoč, objavio je na svom Instagramu fotografiju iz bolnice u Čikagu, gdje je proveo posljednja dva dana i zahvalio se doktorima koji su brinuli o njemu.

Nije poznat razlog odlaska u bolnicu, ali sudeći po nasmijanom licu Kukoča i podignutom palcu, očigledno je sve prošlo u najboljem redu.

- Veliko hvala doktorima Kolmanu i Majersu, kao i ostalom osoblju bolnice Raš, koji su brinuli o meni posljednja dva dana. Takođe i mom prijatelju doktoru Medenici, koji je uvijek tu kada je potrebno. Nadam se brzom oporavku - poručio je Toni Kukoč.

Mnogi njegovi obožavaoci zabrinuli su se u komentarima, svi mu žele brz oporavak i nadaju se da je sve sa njegovim zdravljem u redu.

Toni Kukoč je rođen u Splitu 18. septembra 1968. godine i mnogi ga smatraju jednim od najboljih hrvatskih košarkaša svih vremena.

Osvojio je tri puta NBA titulu sa legendarnom generacijom Čikago Bulsa predvođenu Majklom Džordanom, takođe je tri puta dizao i pehar Еvrolige i tri puta bio MVP fajnal fora Еvrilige.

Sa reprezentacijom Jugoslavije je osvojio svetsko zlato 1990. godine, kao i dva srebra i jednu bronzu na Еvrobasketu. Sa hrvatskom reprezentacijom je osvojio srebro na Olimpijskim igrama 1992, bronzu na Mundobasketu 1994. i bronzu na Еvropskom prvenstvu u Atini 1995. godine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()