Kraj trijumfalne serije: Parni valjak "zaribao" u Tel Avivu

Crno-bijeli, koji u petak dočekuju Baskoniju, sada imaju skor 8-10.

11.01.2023. 22:04
  • Podijeli:
Partizan Makabi_KKP-63bf2018c2ab0.webp Foto: KK Partizan

Košarkaši Partizana nisu uspjeli da nastave trijumfalni niz od osam mečeva.

Parni valjak je zaribao u Tel Avivu, gdje je domaći Makabi slavio u 18. kolu Evrolige.

Nakon 40 minuta uzbudljive košarke, semafor je pokazivao 90:81 (24:13, 22:26, 18:14, 26:28).

Četa Željka Obradovića slabo je ušla u duel sa slavnim rivalom. Dozvolila si je luksuz da poslije prvog kvartala zaostaje čak 11 koraka, a protiv Ponosa Izraela, na njegovom parketu, to se teško dostiže.

Doduše, gost je u drugoj i početkom treće četvrtine pokazao zube. Prišao je Partizan na samo četiri koša zaostatka i time najavio moguću dramu u finišu.

Pa ipak, Makabi je imao spreman odgovor. Odbio je taj atak, brzo se vratio na dvocifreni "plus", njega je održavao većim dijelom završne dionice i tako stigao do deset recke koja ga potpuno ostavlja u plej-of trci.

Crno-bijeli, koji u petak dočekuju Baskoniju, sada imaju skor 8-10.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()