Košarkaš u centru velikog NBA skandala rasturio neprepoznatljive Lakerse

Odigrano osam duela

22.12.2023. 08:30
  • Podijeli:
edwards screenshot 23-658531ab850da.webp Foto: Screenshot

Na NBA parketima tokom prethodne noći odigrano je osam utakmica, a četvrti uzastopni poraz doživjeli su osvajači NBA kupa Los Angeles Lakersi.

Bez najveće zvijezde LeBrona Jamesa Lakersi igraju potpuno neprepoznatljivo. Vezali su četiri poraza, a posljednji na gostovanju Minnesoti. Timberwolvesi su slavili rezultatom 118:111.

Da stvari budu interesantnije, najzaslužniji za to je čovjek koji je trenutno u centru najvećeg NBA skandala. Riječ je o Minnesotinom Anthonyju Edwardsu kojeg je bivša partnerica Paige Jordae prije dva dana optužila da joj je dao 92.000 dolara te ju je tjerao da abortira.

Paige je objavila poruke koje je razmjenjivala s NBA zvijezdom, a u njima mu je ona sama povjeravala svoju trudnoću.

No, očigledno se Edwardsu to nije odrazilo na igre na parketu pa je s 27 poena, sedam skokova i pet asistencija uništio Lakerse.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()