Kakav maler! Avramović zbog povrede na pauzi

Srpski reprezentativac je nedavno pauzirao zbog preloma nosa, pa mu je ovo druga povreda u kratkom vremenskom roku.

08.12.2023. 09:16
  • Podijeli:
Aleksa Avramović-6572cfa715f96.webp Foto: Marko Đoković/Tanjug

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović polomio je nogu na utakmici protiv Olimpije, saopštio je trener crno-belih Željko Obradović.

"Aleksa Avramović je doživio tešku povredu, polomio nogu i u ovom trenutku nemamo informaciju koliko će pauzirati. Njega su potjerali nevjerovatni maleri ove sezone i mnogo mi je žao zbog toga", rekao je Obradović poslije utakmice.

Avramović se povrijedio u 6. minutu utakmice protiv Olimpije iz Milana koja se igra u Areni u okviru 13. kola Evrolige.

Avramović je meč počeo u startnoj postavi Partizana, a u 6. minutu je iskrenuo zglob lijeve noge i šepajući je napustio utakmicu. Srpski reprezentativac je nedavno pauzirao zbog preloma nosa, pa mu je ovo druga povreda u kratkom vremenskom roku. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()