James kupio vilu za 37 miliona dolara, sada je ruši

Ima se, može se

24.06.2023. 15:09
  • Podijeli:
lebron james-profimedia-1665055199213.webp Foto: Profimedia

LeBron James je srušio svoju vilu u Los Angelesu vrijednu 37 miliona eura i počeo da je raditi na izgradnji kuće iz snova, nakon što je konačno dobio građevinsku dozvolu.

NBA zvijezda dobila je dozvolu za početak gradnje na svom zemljištu na Beverly Hillsu koje je kupio 2020. godine i koje je želio da preuredi po vlastitim zamislima.

Fotografije koje su objaviili američki mediji otkrivaju da je rušenje stare vile u kojoj je ranije živjela Kathryn Hepburn u završnoj fazi.

Izgrađen 1930-ih, kompleks sa četiri spavaće sobe prostirao se na zemljištu od 2,5 hektara s pogledom na Beverly Hills i Tihi okean.

Imao je osam kupatila, dva samostojeća pansiona, sedam kamina, teniski teren, bioskop, bazen i kućicu uz bazen.

James također posjeduje još dvije vile u Brentwoodu vrijedne 20 miliona eura.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()