Ivanović: Shvatili smo šta je najjače oružje Zvezde

"Na dobrom smo putu jer smo shvatili kako treba da igramo i u odbrani i u napadu"

29.03.2023. 21:40
  • Podijeli:
Duško Ivanović_Profimedia-63a4b9260df18.webp Foto: Profimedia

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović zadovoljno je trljao ruke nakon druge vezane evroligaške pobjede.

Skalpovi Valensije i Baskonije srpskom i jadranskom prvaku možda neće biti dovoljni za plej-of, ali svakako prijaju pred najbitnije ovosezonske bitke.

Tri kola prije kraja, Crveno-bijeli imaju skor 14-17 i moraće da pobijede Asvel, Olimpijakos i Fenerbahče ako žele do doigravanja.

Uz to, moraće da čekaju kikseve Baskonije i Žalgirisa, koji su na 16-15.

"Imali smo sjajnu energiju, odlično smo rotirali i pogotovo sjajno igrali odbranu protiv Valensije koja je vrlo kvalitetna ofanzivna ekipa. Igrali smo ovako i protiv Baskonije. Na dobrom smo putu jer smo shvatili šta je naše najjače oružje i kako treba da igramo i u odbrani i u napadu. Samo da budemo strpljivi i sve će doći. Imali smo različtie tipove odbrane večeras i igrači su bili veoma fokusirani jer su odbrane nekad naporne", ocijenio je Ivanović.

Fakundo Kampaco i večeras je dizao publiku na noge i davao ton igri Beograđana.

"Govorio sam o Kampacu i na početku, kada ste rekli da igra dobro, a ja vam rekao da će on tek da igra dobro. Tako je i sada, on će tek da igra dobro. Nije ovo najbolje od njega", u svom stilu je zaključio trofejni stručnjak.

Popularni Faku dobio je pohvale i od Baskonijinog stratega, Aleksa Mumbrua:

"Kampaco je sjajan, igrao je sjajno i u napadu i u odbrani i pokazao da je jedan od najboljih u Evroligi. Zvezda sa njim i bez nejga nije isti tim", jasan je nekadašnji španski reprezentativac.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()