Hezonja poručio Grobarima: Hvala vam

Hrvatski košarkaš toplo dočekan u Beogradu

01.04.2023. 10:31
  • Podijeli:
mario hezonja - tanjug-6427eba07f509.webp Foto: Tanjug

Skoro svi euroligaški košarkaši izdvajaju navijače Partizana kao najbolje u Evropi, a oni su sinoć još jednom pokazali da je ta reputacija sasvim opravdana.

Sinoć su navijači Partizana postavili novi rekord Eurolige po posjećenosti dvorane jer ih je čak 20.068 bilo u Stark Areni na utakmici protiv Real Madrida.

Košarkaši Partizana su im se odužili na najbolji mogući način - pobjedom rezultatom 104:90 kojom su dva kola prije kraja stigli nadomak play-offa i trebat će da se desi pravo čudo da ostanu bez doigravanja.

Ipak, priča dana jeste prelijepa gesta i dokaz poštovanja između Grobara i Marija Hezonje, košarkaša Reala.

Naime, kad je izlazio na teren, Hezonju su i u odlasku s njega Beograđani pozdravili ovacijama, na što im je on odgovorio pljeskom, s užitkom upijajući atmosferu kakvu rijetko gdje može doživjeti.

Dok je odlazio prema tunelu za svlačionice, dio dvorane skandirao je njegovo ime, a mnogi su mu i na društvenim mrežama poručili da ga čekaju.

Sam Hezonja se putem društvenih mreža zahvalio navijačima na toplom dočeku.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()