Fanovi bijesni: Vlasnik zgrade želi da ukloni poznati mural posvećen Kobiju Brajantu

Mural je nacrtan na zgradi koja se nalazi u blizini matične arene Lejkersa

17.09.2023. 21:33
  • Podijeli:
Kobi Brajant Mural-65074f672521b.webp Foto: CHRISTIAN MONTERROSA/EPA

Vlasnik zgrade u Los Anđelesu želi da ukloni mural posvećen Kobiju Brajantu i njegovoj ćerki Điani koji su poginuli u helikopterskoj nesreći 26. januara 2020. godine.

Mural je nacrtan na zgradi koja se nalazi u blizini matične arene Lejkersa. U zgradi se nalazi fitnes centar. Vlasnica Sesilija Moran je izjavila da joj je vlasnik zgrade koji joj iznajmljuje taj prostor saopštio da mural mora da bude uklonjen do kraja mjeseca, kako bi napravio mjesto za reklamu.

Moran je izjavila da vlasnik zgrade ne želi kompromis.

– Rekla sam mu da to nije u redu. Ali, dobila sam pismeno obavještenje od stanodavca da će ukloniti mural i poslati mi račun ako to ne uradim sama – ističe ona.

Ovaj mural ima veliki značaj za grad i fanove Kobija Brajanta. Stanovnici Los Anđelesa su pokrenuli peticiju kojom pozivaju da se mural sačuva, prenosi Kurir.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()